E&P Huset og bydelsvandringer

Vil du vide mere?

E&P Huset er informations- og aktivitetscenter for Helhedsplan Gellerup og Toveshøj. Her kan du få overblik over udviklingen i bydelen, og vi står klar til at svare på alle spørgsmål du måtte have.

I E&P Huset kan du se vores løbende udstillinger om byudvikling og Helhedsplanen, og du kan se vores store flotte model over området. Derudover arrangerer vi foredrag, koncerter, workshops og mange andre kultur- og formidlingsaktiviteter.

Bydelsvandring i Gellerup
På en bydelsvandring får du fortællingen om de massive fysiske forandringer, som de to boligafdelinger Toveshøj og Gellerupparken gennemgår i disse år.

Turen begynder i informationscenteret, hvor du får en introduktion ved den store 1:500 model over området. Derefter går turen rundt i området - guidet enten af en af husets medarbejdere eller en af vores lokale beboerguider.

Vi arrangerer også temature og arrangementer for skoler, virksomheder, kommuner og foreninger.

Det er muligt at booke en bydelsvandring for 500 kr. Det gælder fx for skoleklasser, personaleforeninger o.l.
Du kan også møde op til en af vores HOP PÅ-ture. – følg os på Facebook: Bydelsvandring i Gellerup.

Åbningstider:
Mandag-fredag: 9.00 -15.00