Brabrand Boligforening
Edwin Rahrs Vej 33, 8220 Brabrand
Tlf. 89 31 71 71
Email: brabrand@bbbo.dk

Åbningstider for personlig betjening:

Mandag kl. 09.30 - 14.00
Tirsdag  kl. 09.30 - 14.00
Onsdag  kl. 09.30 - 14.00
Torsdag  kl. 09.30-17.00
Fredag   kl. 09.30-13.00
Beliggenheden og huset

Generationernes Hus beliggenhed på Aarhus Ø er helt unik. Her er du på en gang tæt på byens centrum og liv, samtidig med at du befinder dig med kig til både bugt og skov. Nærheden til vandet forstærkes af de omkringliggende kanaler, som strækker sig langs to af huset sider. Huset består af otte ”huse” med hver sit facadeudtryk. Generationernes Hus fremstår som sin helt egen by, med byhuse, torve, smøger og gader – som en lille kanalby på Aarhus Ø.

Aarhus Ø er godt på vej til at blive en mangfoldig bydel med en bred vifte af boligtyper og et spændende byliv. Mange af byggerierne står allerede færdige og indflyttede. Flere er på vej.

Aarhus Ø er den yngste bydel i Aarhus

På Aarhus Ø har arkitekterne fået frit spil, og ny og moderne arkitektur skyder op og blander sig med byens eksisterende arkitektur og miljøer. Det karakteristiske byggeri Isbjerget er allerede blevet et ikon ved indsejlingen til Aarhus sammen med en anden arkitektonisk perle, Lighthouse.

Charmerende havneliv og grønne åndehuller

På ydersiden ligger Aarhusbugten. På indersiden finder du flere grønne åndehuller, der er forbundet af Ø-linjen, samt nye fællesskaber og det fantastiske liv i lystbådehavnen. På Aarhus Ø er du altid tæt på vandet og nye, spændende initiativer, når du færdes udenfor.

Tæt på alt

Aarhus har det hele, og når du bor på Aarhus Ø, vælger du selv, hvornår du vil bruge byen – og hvornår du vil nyde roen og udsigten hjemme. Her er fem minutter til midtbyen, letbanen og videre ud i verden.

;