Beboer

Vagtordning udenfor åbningstid

Hvis der opstår alvorlige skader i din bolig uden for servicecenterets åbningstid, skal du ringe til vores akutte vagtordning.

Læs mere

Vores SMS-service

I Brabrand Boligforening anvender vi forskellige informationskanaler. En af de kanaler er via SMS, men der er to forskellige typer af SMS’er, du kan modtage. Læs om dem her.

Læs mere

Ofte stillede spørgsmål

Her finder du svar på mange af de spørgsmål, du måtte have som beboer i en af vores afdelinger.

Læs mere

Beboer i en almen bolig

Hvad betyder det at bo alment til leje? Bliv klogere på, hvad en almen bolig er, og hvad beboer-demokrati betyder for dig som beboer.

Læs mere

Råderet

Som lejer kan du forbedre eller forandre din bolig. Dette kaldes råderet. Råderetten er et tilbud, som du kan benytte dig af, når du bor til leje hos Brabrand Boligforening.

Læs mere

Vedligeholdelse af boligen

Det er vigtigt, at man som beboer vedligeholder sin bolig korrekt. Her kan du læse om vedligeholdelse ved en A- og B-ordning.

Læs mere

Stil forslag til afdelingsmødet

Er der noget i din boligafdeling, som du gerne vil sætte præg på, eller noget du ønsker forandret? Nedenfor kan du se, hvad et forslag skal indeholde.

Læs mere

Afdelingsbestyrelse

Som beboer i en almen boligafdeling har du en unik mulighed for at få din stemme hørt, du kan nemlig stille op til valg til afdelingsbestyrelsen. Som medlem af afdelingsbestyrelsen kan du være med til at bestemme, hvad der skal ske i din afdeling.

Læs mere

Spar på energien

Vi har samlet en række spareråd fra organisationer, kommunen og virksomheder, som kan hjælpe dig med at spare penge på energien.

Læs mere

Sådan passer vi på dine data

Som beboer hos Brabrand Boligforening indhenter vi de data om dig, der er nødvendige for, at vi kan servicere dig. I 2018 trådte en ny persondatalov i kraft. Her kan du læse lidt om baggrunden for loven, og hvordan vi passer på dine oplysninger.

Læs mere

Fremleje og boligbytte

Som lejer af en almen bolig har du har ret til at fremleje eller delvis fremleje din bolig under særlige betingelser. Se hvilke her.

Læs mere

Beboerantal pr. lejemål

I en almen bolig er der regler for, hvor mange beboere der må bo i en bolig. Her kan du læse om reglerne for beboerantal pr. lejemål.

Læs mere

Derfor bør du tegne en indboforsikring

Opstår der skade i din bolig, er det afgørende at have en indboforsikring. Her kan du læse, hvordan du står som beboer, hvis uheldet er ude.

Læs mere

Fraflytning

Skal du fraflytte din bolig? Her kan du læse om opsigelse, førsyn, fraflytningssyn, tilbagebetaling af depositum m.m.

Læs mere

Boliggaranti ved fraflytning

Hvis du som beboer får lyst til at bo et andet sted, kan du købe et boliggarantibevis, der giver dig mulighed for at ombestemme dig.

Læs mere

Beboerklagenævn

Bliver du som beboer uenig med boligforeningen eller din nabo, kan du klage til beboerklage-nævnet i Aarhus.

Læs mere

Beboerklager

Nogle gange opstår der konflikter beboerne imellem. Går problemerne i hårknude, kan man indgive en klage til boligforeningen.

Læs mere

Airbnb

Mange danskere vælger i dag at leje deres bolig ud gennem Airbnb. Når man bor i en almen bolig, er det ikke tilladt. Læs hvorfor.

Læs mere

Husdyr

Husdyr er til glæde for mange, men til gene for andre. Det er beboerdemokratiet, som afgør, om man må holde husdyr.

Læs mere

Erhverv i privat lejemål

Har du som beboer en lille virksomhed eller brug for hjemmekontor, kan du i særlige tilfælde bruge en del af din bolig.

Læs mere

Skræppebladet

Skræppebladet er Brabrand Boligforenings beboer- og foreningsmagasin. Skræppebladet bringer store og små historier fra beboernes nærmiljø.

Læs mere

FAS og Fritid

Fritidsforeningen er en selvstændig forening under Brabrand Boligforening. Læs mere om foreningens arbejde her.

Læs mere

Restance og udsættelse

Her kan du læse om Brabrand Boligforenings procedure for rykkere, inkasso og udsættelser, og se hvor du kan hente hjælp.

Læs mere

Huskeliste til flytning

Når du flytter til en ny adresse, er der mange ting at holde styr på. Her finder du en huskeliste, som kan hjælpe dig ved din flytning.

Læs mere