Job i Brabrand Boligforening

Hos Brabrand Boligforening slår vi løbende stillinger op. Her kan du se hvilke jobs der på nuværende tidspunkt er at søge. Hvis du ikke kan finde opslåede stillinger, der er noget for dig, er du altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning til HR chef Eva Kalriis-Nielsen hr@bbbo.dk.

Ledige stillinger

Der er i øjeblikket 3 ledige stillinger i Brabrand Boligforening.

 

Kundeservicemedarbejder

Er du til smil og har du et vindende væsen, der ved hvad det vil sige at levere en god service - så er det lige dig vi har brug for!

Brabrand Boligforening står overfor mange spændende opgaver, hvor kundeservice har en central rolle. Så trives du i en foranderlig hverdag, hvor ingen dage er ens, så tøv ikke med at søge denne stilling. Læs hele stillingsopslaget her.

 

Ejendomsfunktionær - Servicecenter Skovgårdsparken

I Brabrand Boligforening går det stærkt. Vi søger derfor snarest en engageret ejendomsfunktionær til Servicecenter Skovgårdsparken. Stillingen er 37 timer pr. uge – og du vil få reference til servicelederen. Ca. halvdelen af arbejdstiden vil du dog fungere som ”flyver” i boligforeningens øvrige servicecentre. Læs hele stillingsopslaget her.

 

Ejendomsservicetekniker - elev - Hasselager/Harlev

Er du frisk på en udfordrende og afvekslende hverdag? Trives du med at have daglig kontakt med mange forskellige mennesker? Så se med her: Brabrand Boligforening er i en rivende udvikling. Vi søger derfor en engageret Ejendomsservicetekniker-elev til vores servicecentre i Hasselager og Harlev. Læs hele stillingsopslaget her.

 

 

 

 

Behandlingen af personoplysninger i forbindelse med rekruttering

 


Det siger medarbejderne

Steen Mau, ejendomsservicetekniker i Toveshøj

Man skal søge job hos Brabrand Boligforening, fordi der er ordnede forhold og gode kollegaer, og cheferne stoler på en.

Lars Bangsheim, ejendomsservicetekniker i Gellerup og tillidsrepræsentant

Man skal søge job hos Brabrand Boligforening fordi det er en god arbejdsplads, hvor man kommer rundt om rigtig mange ting, så det er ikke monotont og ensformigt arbejde.

Kári Gylfason, serviceleder i Gellerupparken

"Det bedste ved mit job er helt klart mine kolleger på alle niveauer. Der er en enormt god omgangstone i Brabrand Boligforening, som gør, at det ofte er en fest at komme på job"

Tine Halkær Laursen, elev i økonomiafdelingen

Man skal vælge Brabrand Boligforening som elevplads, fordi det er et rigtig godt sted at være. Vi har et rigtig godt team, vi arbejder godt sammen og er gode til at hjælpe hinanden.

Camilla Hammel Mahncke, udlejnings- og synsmedarbejder

"Jeg har været i Brabrand Boligforening siden maj 2013, hvor jeg begyndte som udlejningsmedarbejder. Det bedste ved mit job er, at jeg er så heldig, at jeg møder nye og spændende mennesker hver dag”

Rikke Foldager Hejn, genhusningskonsulent og økonomisk rådgiver

"Mit arbejde er meget meningsfyldt, og jeg oplever tit, at jeg lykkes som menneske gennem mit arbejde og får lov til at udfordre mig selv. Desuden har jeg nogle fantastiske kollegaer, og jeg føler altid, at der er hjælp at hente, hvis jeg i perioder er presset".