Job i Brabrand Boligforening

Hos Brabrand Boligforening slår vi løbende stillinger op. Her kan du se hvilke jobs der på nuværende tidspunkt er at søge. Hvis du ikke kan finde opslåede stillinger, der er noget for dig, er du altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning til HR chef Eva Kalriis-Nielsen hr@bbbo.dk.

Der er i øjeblikket 2 ledige stillinger i Brabrand Boligforening.

Projektleder til nybyggeri og renovering

Brabrand Boligforening søger en dygtig projektleder, der kan planlægge, programmere og gennemføre byggeprojekter. Én der kender til de tekniske og byggejuridiske discipliner og trives i kontakten med mennesker. Læs hele stillingsopslaget her.

Boligsocial ungemedarbejder (barselsvikariat)

En ny fireårig boligsocial helhedsplan i Gellerup og Toveshøj er netop startet. Den skal understøtte områdets forandring fra et socialt udsat boligområde til en unik og mangfoldig bydel med sin helt egen karakter, hvor det er godt at arbejde, bo og leve. Som nystartet team på en snes medarbejdere skal vi (a) styrke det gode naboskab sammen med aktive beboere og foreninger, (b) samarbejde med forældre, børn og unge om den gode opvækst og (c) sætte turbo på uddannelse og beskæftigelse sammen med Aarhus Kommune.

Vi søger også en ungemedarbejder til et barselsvikariat, der skal være med til at udvikle et positivt ungemiljø sammen med de unge. Læs hele stillingsopslaget her: https://www.jobindex.dk/jobannonce/462526/boligsocial-ungemedarbejder-i-gellerup-toveshoej-

Læs mere om behandlingen af personoplysninger i forbindelse med rekruttering

Det siger medarbejderne

Steen Mau, ejendomsservicetekniker i Toveshøj

Man skal søge job hos Brabrand Boligforening, fordi der er ordnede forhold og gode kollegaer, og cheferne stoler på en.

Lars Bangsheim, ejendomsservicetekniker i Gellerup og tillidsrepræsentant

Man skal søge job hos Brabrand Boligforening fordi det er en god arbejdsplads, hvor man kommer rundt om rigtig mange ting, så det er ikke monotont og ensformigt arbejde.

Kári Gylfason, serviceleder i Gellerupparken

"Det bedste ved mit job er helt klart mine kolleger på alle niveauer. Der er en enormt god omgangstone i Brabrand Boligforening, som gør, at det ofte er en fest at komme på job"

Tine Halkær Laursen, elev i økonomiafdelingen

Man skal vælge Brabrand Boligforening som elevplads, fordi det er et rigtig godt sted at være. Vi har et rigtig godt team, vi arbejder godt sammen og er gode til at hjælpe hinanden.

Camilla Hammel Mahncke, udlejnings- og synsmedarbejder

"Jeg har været i Brabrand Boligforening siden maj 2013, hvor jeg begyndte som udlejningsmedarbejder. Det bedste ved mit job er, at jeg er så heldig, at jeg møder nye og spændende mennesker hver dag”

Rikke Foldager Hejn, genhusningskonsulent og økonomisk rådgiver

"Mit arbejde er meget meningsfyldt, og jeg oplever tit, at jeg lykkes som menneske gennem mit arbejde og får lov til at udfordre mig selv. Desuden har jeg nogle fantastiske kollegaer, og jeg føler altid, at der er hjælp at hente, hvis jeg i perioder er presset".