Job i Brabrand Boligforening

Hos Brabrand Boligforening slår vi løbende stillinger op. Her kan du se hvilke jobs der på nuværende tidspunkt er at søge. Hvis du ikke kan finde opslåede stillinger, der er noget for dig, er du altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning til HR chef Eva Kalriis-Nielsen hr@bbbo.dk.

Der er i øjeblikket 3 ledige stillinger i Brabrand Boligforening.

Boligformidler med blik for det unikke

Brabrand Boligforening søger en boligformidler, der kan sikre en stabil udlejning af vores boliger gennem fremvisninger, digitale kampagner og professionel rådgivning. Læs hele stillingsopslaget her.

Ambitiøs serviceleder til Servicecenter Midtbyen

Vil du stå i spidsen for dit eget team og er du blandt de bedste til at optimere drift og service?

Brabrand Boligforening er i rivende udvikling. Der fokuseres på effektiv drift og optimal service af vores beboere. Derfor har vi brug for en dygtig, administrativt stærk og gennemslagskraftig serviceleder til at sikre velfungerende drift og vedligehold af beboelse, renholdelse af udvendige arealer samt sikre beboerne en stabil og god service, alt imens organisationen løbende udvikles. Læs hele stillingsopslaget her.

Finanspraktikant til foråret 2023

Vil du være knivskarp til økonomi og prøve kræfter med en masse forskellige udfordringer som en ligeværdig del af et fantastisk team? Så tøv ikke med at søge en finansiel praktikplads hos Brabrand Boligforening. Se gerne video længere nede på siden, hvor Kasper fortæller om, hvordan det er at være praktikant i økonomiafdelingen i Brabrand Boligforening. Læs hele stillingsopslaget her.

Læs mere om behandlingen af personoplysninger i forbindelse med rekruttering

Det siger medarbejderne

Steen Mau, ejendomsservicetekniker i Toveshøj

Man skal søge job hos Brabrand Boligforening, fordi der er ordnede forhold og gode kollegaer, og cheferne stoler på en.

Lars Bangsheim, ejendomsservicetekniker i Gellerup og tillidsrepræsentant

Man skal søge job hos Brabrand Boligforening fordi det er en god arbejdsplads, hvor man kommer rundt om rigtig mange ting, så det er ikke monotont og ensformigt arbejde.

Kári Gylfason, serviceleder i Gellerupparken

"Det bedste ved mit job er helt klart mine kolleger på alle niveauer. Der er en enormt god omgangstone i Brabrand Boligforening, som gør, at det ofte er en fest at komme på job"

Tine Halkær Laursen, elev i økonomiafdelingen

Man skal vælge Brabrand Boligforening som elevplads, fordi det er et rigtig godt sted at være. Vi har et rigtig godt team, vi arbejder godt sammen og er gode til at hjælpe hinanden.

Camilla Hammel Mahncke, udlejnings- og synsmedarbejder

"Jeg har været i Brabrand Boligforening siden maj 2013, hvor jeg begyndte som udlejningsmedarbejder. Det bedste ved mit job er, at jeg er så heldig, at jeg møder nye og spændende mennesker hver dag”

Rikke Foldager Hejn, genhusningskonsulent og økonomisk rådgiver

"Mit arbejde er meget meningsfyldt, og jeg oplever tit, at jeg lykkes som menneske gennem mit arbejde og får lov til at udfordre mig selv. Desuden har jeg nogle fantastiske kollegaer, og jeg føler altid, at der er hjælp at hente, hvis jeg i perioder er presset".