Job i Brabrand Boligforening

Hos Brabrand Boligforening slår vi løbende stillinger op. Her kan du se hvilke jobs der på nuværende tidspunkt er at søge. Hvis du ikke kan finde opslåede stillinger, der er noget for dig, er du altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning til HR chef Eva Kalriis-Nielsen hr@bbbo.dk.

Ledige stillinger

Der er i øjeblikket 5 ledige stillinger i Brabrand Boligforening.

 

Driftschef

Brabrand Boligforening søger en erfaren Driftschef til ledelsen af vores håndværksvirksomhed BB Service. BB Service er en selvstændig afdeling i Brabrand Boligforening og du vil referere til Servicechefen. BB Service beskæftiger tømrere, elektrikere og en hvidevaremontør, der servicerer alle Brabrand Boligforenings boligafdelinger. Læs hele stillingsopslaget her.

 

Kontorelev med speciale i økonomi

Brabrand Boligforening søger en energifyldt elev til en spændende 2-årig kontoruddannelse med speciale i økonomi. Økonomiafdelingen er et vigtigt omdrejningspunkt i vores samlede organisation og består af 8 engagerede medarbejdere. Læs hele stillingsopslaget her.

 

Ejendomsservicefunktionærer

I Brabrand Boligforening går det stærkt. Vi søger derfor snarest to engagerede ejendomsfunktionærer til vores Servicecenter i Hasselager og én engageret ejendomsfunktionær til Servicecenter Holmstrup Mark. Alle stillinger er 37 timer pr. uge og vil få reference til Servicelederen. Læs hele stillingsopslaget her.


Læs mere om behandlingen af personoplysninger i forbindelse med rekruttering

 


Det siger medarbejderne

Steen Mau, ejendomsservicetekniker i Toveshøj

Man skal søge job hos Brabrand Boligforening, fordi der er ordnede forhold og gode kollegaer, og cheferne stoler på en.

Naja Præstegård, ejendomsservicetekniker i Holmstrup

Man skal søge job hos Brabrand Boligforening, fordi vi er så mange forskellige mennesker, og jeg synes, her er rigtig god stemning og gode kollegaer.

Lars Bangsheim, ejendomsservicetekniker i Gellerup og tillidsrepræsentant

Man skal søge job hos Brabrand Boligforening fordi det er en god arbejdsplads, hvor man kommer rundt om rigtig mange ting, så det er ikke monotont og ensformigt arbejde.

Mads Christensen Van Straaten, ejendomsfunktionær i Skovgårdsparken

Hvis man ligesom jeg har uddannelsesbaggrunden til det, så synes jeg helt sikkert, at det kan betale sig at søge job hos Brabrand Boligforening, så man får erfaringen og ser tingene fra den side af bordet.

Kári Gylfason, serviceleder i Gellerupparken

"Det bedste ved mit job er helt klart mine kolleger på alle niveauer. Der er en enormt god omgangstone i Brabrand Boligforening, som gør, at det ofte er en fest at komme på job"

Tine Halkær Laursen, elev i økonomiafdelingen

Man skal vælge Brabrand Boligforening som elevplads, fordi det er et rigtig godt sted at være. Vi har et rigtig godt team, vi arbejder godt sammen og er gode til at hjælpe hinanden.

Camilla Hammel Mahncke, udlejnings- og synsmedarbejder

"Jeg har været i Brabrand Boligforening siden maj 2013, hvor jeg begyndte som udlejningsmedarbejder. Det bedste ved mit job er, at jeg er så heldig, at jeg møder nye og spændende mennesker hver dag”

Rikke Foldager Hejn, genhusningskonsulent og økonomisk rådgiver

"Mit arbejde er meget meningsfyldt, og jeg oplever tit, at jeg lykkes som menneske gennem mit arbejde og får lov til at udfordre mig selv. Desuden har jeg nogle fantastiske kollegaer, og jeg føler altid, at der er hjælp at hente, hvis jeg i perioder er presset".