Job i Brabrand Boligforening

Hos Brabrand Boligforening slår vi løbende stillinger op. Her kan du se hvilke jobs der på nuværende tidspunkt er at søge. Hvis du ikke kan finde opslåede stillinger, der er noget for dig, er du altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning til HR chef Eva Kalriis-Nielsen hr@bbbo.dk.

Ledige stillinger

Der er i øjeblikket 4 ledige stillinger i Brabrand Boligforening.

 

Boligsocial leder

Brabrand Boligforening står midt i realiseringen af det mest ambitiøse byudviklingsprojekt i Danmark, og vi har brug for en ny boligsocial leder, som kan stå i spidsen for den næste boligsociale helhedsplan. Læs mere her.

 

Koordinator for Baba i Gellerup og Toveshøj (deltid)

Baba i Gellerup & Toveshøj er en aktiv gruppe fædre, der uddanner sig og engagerer sig i lokalområdet. De har blandt andet fokus på områdets børn og deres fremtid. Dem skal du understøtte og samarbejde med om at nå ud til endnu flere mænd. Det er en afgørende forudsætning, at du er i stand til at rekruttere mænd til Baba. Læs mere her: Koordinator for Baba i Gellerup (deltid) | Jobindex

 

Boligsocial kommunikationsmedarbejder i Gellerup og Toveshøj (deltid)

Den boligsociale helhedsplan handler om at løse udfordringer i fællesskab. Så kommunikation og samtale er afgørende for en vellykket indsats. Det har du en afgørende rolle i. Du skal først og fremmest formidle nyt om folk og aktiviteter til en bred modtagerkreds af beboere, frivillige, medarbejdere og beslutningstagere. Som en del af indsatsen skal du også medvirke til, at tillid og lokalt samarbejde fremmes. Læs mere her: Boligsocial kommunikationsmedarbejder 10 t/u til Gellerup | Jobindex

 

Boligsocial ungemedarbejder i Gellerup og Toveshøj (37 t/uge)

Vi har allerede god kontakt med 30-40 unge ml. 13 og 18 år. De har enten lommepengejob eller kommer i vores lektiecafe. Dem skal du og en kollega lave et ungemiljø sammen med, hvor I med de unge planlægger og gennemfører aktiviteter, som styrker fællesskabet, rykker grænser og udforsker deres interesser. Læs mere her: Boligsocial ungemedarbejder med supplerende evalueringsfunktion i Gellerup/Toveshøj | Jobindex

 

Læs mere om behandlingen af personoplysninger i forbindelse med rekruttering

 

 

 


Det siger medarbejderne

Steen Mau, ejendomsservicetekniker i Toveshøj

Man skal søge job hos Brabrand Boligforening, fordi der er ordnede forhold og gode kollegaer, og cheferne stoler på en.

Lars Bangsheim, ejendomsservicetekniker i Gellerup og tillidsrepræsentant

Man skal søge job hos Brabrand Boligforening fordi det er en god arbejdsplads, hvor man kommer rundt om rigtig mange ting, så det er ikke monotont og ensformigt arbejde.

Kári Gylfason, serviceleder i Gellerupparken

"Det bedste ved mit job er helt klart mine kolleger på alle niveauer. Der er en enormt god omgangstone i Brabrand Boligforening, som gør, at det ofte er en fest at komme på job"

Tine Halkær Laursen, elev i økonomiafdelingen

Man skal vælge Brabrand Boligforening som elevplads, fordi det er et rigtig godt sted at være. Vi har et rigtig godt team, vi arbejder godt sammen og er gode til at hjælpe hinanden.

Camilla Hammel Mahncke, udlejnings- og synsmedarbejder

"Jeg har været i Brabrand Boligforening siden maj 2013, hvor jeg begyndte som udlejningsmedarbejder. Det bedste ved mit job er, at jeg er så heldig, at jeg møder nye og spændende mennesker hver dag”

Rikke Foldager Hejn, genhusningskonsulent og økonomisk rådgiver

"Mit arbejde er meget meningsfyldt, og jeg oplever tit, at jeg lykkes som menneske gennem mit arbejde og får lov til at udfordre mig selv. Desuden har jeg nogle fantastiske kollegaer, og jeg føler altid, at der er hjælp at hente, hvis jeg i perioder er presset".