OPLEV BYDELEN

DET SKER

Tag med på guidet tur rundt i bydelen eller vær med til Grim Fest eller mød beboere - og måske kommende naboer til "Hej Nabo"-arrangement. I bydelen er der meget at se og opleve!

Læs mere

SHOPPING OG INDKØB

Bydelen har et hav af indkøbsmuligheder. Ud over Bazar Vest og City Vest er der flere restauranter, kaffebar, interiørbutik og luksus secondhand tøj.

Læs mere

NATUR OG SPORT

I bydelen ligger Aarhus' største og flotteste bypark og kunstgræsbane. I Sports- og Kulturcampus ligger Aarhus Klatrerklub med faciliteter i verdensklasse! Derudover er der skøn natur.

Læs mere

FOR BØRN

I Gellerup er der masser af oplevelser i børnehøjde. For de yngste er der bl.a. lørdagsleg i Globus1, kreative workshop og outdoor aktiviteter med Naturdetektiverne.

Læs mere

FOR UNGE

I bydelen er der et godt ungdomsmiljø og pionerånd. Mødestedet er særligt centreret omkring Gellerup Højskole og Aarhus Kollegiet. Men også iværksættermiljøet tiltrækker unge til bydelen.

Læs mere

FOR IVÆRKSÆTTERE

Bydelen tiltrækker mange iværksættere. Derfor finder du flere kontorfællesskaber og Square One iværksætterhus for kreative og praktiske iværksættere.

Læs mere

BOLIG

I bydelen finder du både nyrenoverede lejligheder i to plan, udsigtslejligheder og ældre lejligheder, hvor du får MEGET plads for pengene.

Læs mere

FÆLLESSKABER

I bydelen er der mange forskellige fællesskaber, som du kan tage del i. Der er både mødre- og fædregrupper, kreative fællesskaber, motionsfællesskaber og andre interessefællesskaber.

Læs mere

MERE OM BYDELEN

Gellerup og Toveshøj har igennem de seneste år undergået en transformation og en masse nyt byggeri, og Aarhus' flotteste bypark er nu en del af bybilledet. Endnu flere forandringer er på vej.

Læs mere