DET SKER

HEJ NABO

Vær med når vi den anden lørdag i hver måned holder fællesspisning i information vest. Her kan du spise, hygge og sige hej til din nabo!

Læs mere

GUIDET TUR

Tag med på bydelsvandring og hør om og oplev bydelen med egne øjne. Her kan du bl.a. besøge den nye bypark og se de mange forandringer i området.

Læs mere

KONCERTER

Året rundt er der koncerter i bydelen, både udendørs og indendørs. Mange af koncerterne er arrangeret i samarbejde med iVest. På deres Facebookside kan du se hvilke koncerter og øvrige arrangementer, der er på vej.

Læs mere

GRIM FESTIVAL

Tag med til Danmarks grimmeste festival "GRIM FEST" - et lokalt højdepunkt med store musiknavne på programmet og den hyggeligste festivalplads i det grønne.

Læs mere

GELLERUP BIBLIOTEK

På Aarhus' nyeste og flotteste bibliotek er der mange arrangementer, som du gratis kan tage del i. Der er alt fra forfatter- og skriveworkshops til foredrag og musik.

Læs mere

EFTERFØDSELSTRÆNING

Hver mandag kl. 10.30 er der krop, leg og bevægelse i Sports- og Kulturcampus. Her mødes nybagte mødre for at genoptræne efter fødslen og hygge sig med babymotorik og leg.

Læs mere

BABYSVØMNING

Mandag og fredag er der babysvømning for de yngste fra 0-1 år, hvor de kan vænne sig til vand og får udviklet deres motorik og bevægelse.

Læs mere

PLASK & LEG

Plask & Leg er en hyggelig søndag formiddagsaktivitet for vandglade familier med børn i alderen 1-5 år. En livredder er til stede i hallen, og I kan altid spørge om gode ideer til leg.

Læs mere

LØRDAGSLEG I GLOBUS1

Den første lørdag i hver måned er der lørdagsleg for 0-6 årige og deres forældre. Her er der sjov og leg på forhindringsbane og boldspil i hallen. Lørdagsleg er gratis.

Læs mere

ONSDAGSVÆRKSTED

Hver onsdag kan børn og unge slippe kreativiteten løs i bibliotekets værksted og være sammen om kreative aktiviteter, prøve nye ideer, værktøjer og forskellige teknikker.

Læs mere