MERE OM BYDELEN

RUNDVISNING

Bliv vist rundt i området og nogle af vores boliger af vores boligrådgiver Rasmus. Vil du selv opleve bydelen kan du booke en fremvisning.

Læs mere

HELHEDSPLANEN

Bydelen er i rivende udvikling og meget er forandret gennem de sidste 10 år. Mange flere ting er på vej, blandt andet en ny skole. Få et overblik over Helhedsplanen her.

Læs mere

SKRÆPPEBLADET

Få adgang til et væld af historier og artikler fra og om bydelen i Skræppebladet. Her kan du også læse om de mange ting, der sker, og hvad du kan opleve i lokalområdet.

Læs mere

GELLERUP NU

Mere lokalt stof finder du hos Gellerup.nu. Det er områdets fælles lokale medie og kalender. Gennem deres hjemmeside får du et nuanceret og faktuelt overblik over de bevægelser, aktiviteter og tiltag, der sker i området.

Læs mere

GELLERUP LIVE

På Instagramsiden Gellerup Live kan se videoer fra lokalområdet og høre om alt det, der sker. Du kan møde mange af områdets ildsjæle og mange forskellige beboere.

Læs mere

VORES BRABRAND

Vores Brabrand bringer nyheder, baggrund og analyse om det, der sker i lokalområdet, politik, kultur og sport. De giver også indblik i andre menneskers liv og hverdag.

Læs mere