Boligsøgende

Find bolig

Gå på opdagelse blandt alle de lejemål, som Brabrand Boligforening kan tilbyde, og se, hvilke boliger der matcher dine behov.

Læs mere

Ledige boliger

I Brabrand boligforening har vi boliger uden venteliste, som er klar til indflytning indenfor kort tid. Er du på jagt efter et nyt hjem, kan du her se hvilke boliger der lejes ud her og nu.

Læs mere

AARHUSbolig

Alt efter hvilken type bolig, du søger, kan der være forskellige regler for søgning og tildeling. Her kan du få et overblik over de gældende regler.

Læs mere

Ventelistens opbygning

Din placering på ventelisten afhænger af en lang række ting. Her kan du se, hvilke kriterier som ventelisten inddeler ansøgere efter.

Læs mere

Boligtyper - hvad kan jeg søge?

Hos Brabrand Boligforening er der tre forskellige boligtyper. Der er +55 boliger, ungdomsboliger og familieboliger. Læs mere om kriterierne for boligtyperne her.

Læs mere

Fordelene ved at bo alment

Bliv klogere på, hvad en almen bolig er, hvad det vil sige at bo alment til leje, og hvad beboer-demokratiet betyder for dig som lejer.

Læs mere

Inden du flytter ind

Her kan du læse om overtagelse af boligen, boligens standard ved indflytning, nøgleudlevering og om indflytningssyn.

Læs mere

Ofte stillede spørgsmål

Her kan du finde svar på mange af de spørgsmål, du måtte have som boligsøgende hos Brabrand Boligforening.

Læs mere

Ungdomsboliger

Brabrand Boligforening har ungdomsboliger i flere afdelinger. Læs her, hvem der kan leje en ungdomsbolig, og hvordan man skriver sig op.

Læs mere

Afdelingernes udlejnings-brochurer

Her kan du blandt andet finde brochurer med inspiration og plantegninger af de forskellige boliger i afdelingerne. Har du spørgsmål der vedrører boligerne, venteliste eller andet, kan du kontakte kundeservice på telefon 89317171

Læs mere