Boligtyper - hvad kan jeg søge?

Hos Brabrand Boligforening er der tre forskellige boligtyper. Der er +55 boliger, ungdomsboliger og familieboliger. Her kan du læse om kriterierne for hver af de tre boligkategorier. Bagefter kan du gå på opdagelse blandt vores mange boliger her

Familieboliger

Du behøver ikke have en familie for at flytte i en almen familiebolig. Betegnelsen dækker over almene boliger i al almindelighed. Det hedder en "almindelig familiebolig", fordi der er lige vilkår for alle for at komme i betragtning til en bolig - også for par og singler.

Alle kan blive skrevet op til en almen familiebolig, så snart de er fyldt 15.

Læs mere om opskrivning her.

Vi tilbyder +55 boliger/seniorboliger, som alle søges igennem AARHUSbolig. For at få tildelt en seniorbolig skal du være fyldt 55 år. Er I et par, behøver kun den ene part være fyldt 55 år. Vær opmærksom på, at man i en seniorbolig ikke må have hjemmeboende børn.

Hos Brabrand Boligforening har vi tre afdelinger, som kun består af +55 boliger. 

Læs mere om Seniorbo Voldbækhave her.
Læs mere om Sonnesgården her. 
Læs mere om Skovhøj her.

Ungdomsboliger 

Ungdomsboliger udlejes til studerende på ungdomsuddannelse, videregående uddannelse eller erhvervsuddannelse. Man skal være mellem 17 og 35 år på indflytningstidspunktet. Alle ungdomsboliger udlejes gennem ungdomsboligaarhus.dk. 

UngdomsboligAarhus er et samarbejde mellem Kollegiekontoret i Aarhus, boligforeningerne i Aarhus og hovedparten af byens selvejende kollegier. Det gør, at du som ansøger kan søge ungdomsboliger ét sted.

Læs mere om ungdomsboliger her.