NATUR OG SPORT

SPORTS- OG KULTURCAMPUS

Sports- og Kulturcampus er bydelens og Aarhus' nye samlingssted med et væld af aktiviteter inden for sport, kultur og ophold. Campus består af Samlingshuset og Bevægelseshuset.

Læs mere

AARHUS KLATREKLUB

Århus Klatreklub byder på en af Danmarks største indendørs klatrehaller, hvor klubbens årsmedlemmer kan klatre alle døgnets 24 timer. I 2013 kårede Dansk Idrætsforbund Århus Klatreklub!

Læs mere

GELLERUPBADET

I Gellerupbadet kan du gå til f.eks. babysvømning og seniorsvømning i den offentlige åbningstid eller tilmelde dig et af de svømmetilbud, som foreningerne i badet tilbyder efter lukketid.

Læs mere

FITNESS

I PureGym Vest får du træning i nye lokaler med helt nyt udstyr. Der er både holdsal, funktionelt område og naturligvis lækkert frivægts- og cardioområde.

Læs mere

AARHUS ROKLUB

Aarhus Roklub har en ro-station ved Brabrand Sø. Her kan børn, unge og voksne gå til forskellige ro-discipliner som kaproning og outrigger. Klubben ligger i de mest naturskønne omgivelser i Aarhus.

Læs mere

BRABRAND PARKRUN

Hver lørdag kl. 9.00 mødes Brabrand Parkrun ved Hasle Bakker og løber sammen 5 km. Alle løber for egen fornøjelse og tempo. Efter løbeturen drikkes en fælles kop kaffe, før hver går til sit.

Læs mere

ACFC

I den lokale fodboldklub ACFC Brabrand er der fodboldhold for alle aldre. Faciliteterne er helt i top, da klubben både har kunstgræsbane og nye klublokaler.

Læs mere

BRABRAND IF

Brabrand IF tilbyder motionsløb og cykling på landevej for voksne (over 15 år). Her er der plads til alle uanset ambitionsniveau, og der er et godt socialt netværk blandt medlemmerne.

Læs mere

LØB MELLEM HUSENE

Lørdag d. 16. september 2023 holdes der for tredje år i træk Løb Mellem Husene - et oplevelsesløb for hele familien. Ruten går gennem den smukke bypark. Der er underholdning på ruten og i start- og målområdet.

Læs mere

BRABRAND TENNIS

Er du til tennis, så er der en god tennisklub i bydelen. Brabrand Tennis er en motionsklub, der har fokus på socialt samvær, masser af tennisspil og træningstilbud til unge, nybegyndere samt selvtræningsmuligheder.

Læs mere

BYPARKEN

Den mest iøjnefaldende forandring i bydelen er den imponerede bypark. Ud over gode løberuter og mulighed for udeliv og ophold er der også basket-bane, boldbane og kunstgræsbane.

Læs mere

BRABRAND SØ

Naturen omkring Brabrand Sø er helt unik. Her er der rigtig dyreliv at gå på opdagelse i og masser af skønne løbe- og cykelruter. Der er også gode forhold til kajak og paddel.

Læs mere