FÆLLESSKABER

BO-FÆLLESSKAB

Flere vælger at bo i bofællesskab i en af bydelens delevenlige lejligheder. Mød Anna, Ellen og Amalie som har et skønt bofællesskab, og som elsker at bo i bydelen.

Læs mere

LØBE-FÆLLESSKAB

I bydelen er der mulighed for løbefællesskab. Hver lørdag kl. 9.00 mødes Brabrand Parkrun ved Hasle Bakker og løber sammen 5 km. Efter løbeturen drikkes en fælles kop kaffe, før hver går til sit.

Læs mere

KUNST-FÆLLESSKAB

Sigrids Stue er et kunstfællesskab, der tager udgangspunkt i lokalområdet. Sigrids Stue udvikler sine projekter i samarbejde med både lokale, nationale og internationale partnere.

Læs mere

MØDRE-FÆLLESSKAB

Hver mandag kl. 10.30 er der krop, leg og bevægelse i Sports- og Kulturcampus. Her mødes nybagte mødre for sammen at genoptræne efter fødslen og hygge sig med babymotorik og leg.

Læs mere

SENIOR-FÆLLESSKAB

Til seniorsvømning i Gellerupbadet kan du få rørt musklerne sammen med andre seniorer. Det er hyggelige timer med skånsom styrke- og konditræning i vandet og socialt samvær.

Læs mere

UNGDOMS-FÆLLESSKAB

Det bedste ungdomsfællesskab i bydelen finder du i Gellerup Højskole. Her kan du mødes med andre unge og deltage i de mange aktiviteter som højskolesang og hotdogs, politik, poesi, pizza m.m.

Læs mere