FOR BØRN

BØRNENES BIBLIOTEK

I Sports- og Kulturcampus i Gellerup ligger Aarhus' nye flotte bibliotek. Her er der masser af aktiviteter for børn lige fra skriveworkshops til filmvisning og kreative aktiviteter.

Læs mere

LØRDAGSLEG I GLOBUS1

Den første lørdag i hver måned er der lørdagsleg for 0-6 årige og deres forældre. Her er der sjov og leg på forhindringsbane og boldspil i hallen. Lørdagsleg er gratis.

Læs mere

PLASK & LEG

Plask & Leg er en hyggelig søndag formiddagsaktivitet for vandglade familier med børn i alderen 1-5 år. En livredder er til stede i hallen. I kan altid spørge om gode ideer til leg og øvelser i vandet.

Læs mere

OLIVEN SPEJDERNE

Oliven Spejderne - Vær Beredt! Oliven Spejderne handler om at få oplevelser, som ligger lidt ud over det normale. Her er patrulje et andet ord for fællesskab, og aktiviteter og sommerlejr er en vigtig del af fællesskabet.

Læs mere

CIRKUS TVÆRS

I Cirkus Tværs kan børn og unge komme lige ind fra gaden og lære noget om cirkus. Her er der sjov, leg og gøgl for alle. Ud over sjove aktiviteter er der et godt fællesskab, som du kan blive en del af.

Læs mere

FODBOLDKLUBBEN IVF

IVF , der står for Idræt Venskab Forening, er en sportsklub i Toveshøj i Brabrand. Klubben tilbyder fodboldhold for både drenge og piger.

Læs mere

FODBOLDKLUBBEN ACFC

I den lokale fodboldklub ACFC Brabrand er der fodboldhold for alle aldre. Der er også hold for seje fodboldpiger. Faciliteterne er helt i top, da klubben både har kunstgræsbane og nye klublokaler.

Læs mere

NATURDETEKTIVERNE

Naturdetektiverne i Gellerup er en gruppe unge, som hver anden lørdag afholder "Familietid i tipien". Formålet er at skabe gode oplevelser for familier med natur og bevægelse. ALLE er velkomne.

Læs mere