SHOPPING OG INDKØB

GELLERUP STREET FOOD

Gellerup har fået sit helt eget autentiske street food marked med masser af spændende foodtrucks. Her kan du købe alt fra is, taco, burgere og pita, til falafel og afghansk mad. Se udvalget her.

Læs mere

CAFÉ EUROPA

I det nye "Blixens" finder du både restaurant, café og kaffebar med eget kafferisteri. Mad og drikke kan nydes fra tagterrassen, hvor der en fantastisk udsigt!

Læs mere

ZYARA

Restaurant Zyara er et af de nye spisesteder i bydelen med mad fra det arabiske køkken. Her får du spændende og velsmagende mad til rimelige priser.

Læs mere

BAGEL KING

Bagel King er også en af de nye restauranter, som du kan besøge i bydelen. De har, som navnet antyder, specialiseret sig i bagels for enhver smag!

Læs mere

CAFÉ VITA

Hos Café Vita serverer de hver dag verdensinspireret mad. Her er mulighed for at købe et godt og billigt måltid mad, kage, brød og forskellige drikkevarer. Caféen er det sociale sted at spise.

Læs mere

KAiKU INTERIØR

Et stykke ud af Edwin Rahrs Vej finder du KAiKU, som er en bolig- og livsstilsbutik med alt, hvad hjertet kan begære af lækre ting til boligen.

Læs mere

LUKUSBANK

Hos LuksusBank kan du købe lækkert secondhand mærkevaretøj, sko, tasker og smykker. Butikken bugner også af smukke vaser og lysestager m.m.

Læs mere

CITY VEST

I City Vest shopping center finder du mere end 30 butikker som Søstrene Grene, H&M, Normal, Føtex, Matas, flere tøjbutikker samt apotek, frisør og skrædder m.v.

Læs mere

BAZAR VEST

En verden af smag og oplevelser finder du i Bazar Vest. Her er der specialbutikker og udenlandske specialiteter, byens største frugtafdeling og meget mere!

Læs mere