I Gellerup bor du tæt på det, der tæller

Er du ung, studerende, måske nystartet familie – og søger du en god bolig i Aarhus til en overkommelig husleje? Så er Gellerup et bedre bud, end du lige regner med. For i Gellerup er du tæt på. Tæt på byen, tæt på studiet, tæt på indkøbsmuligheder, idrætsfaciliteter og masser af blå og grøn natur.

Men du er først og fremmest tæt på andre unge, der også gerne vil fællesskabet.

Gellerup - tæt på det, der tæller

Er du ung, studerende, måske ny familie – og søger du en billig og god bolig i Aarhus? Så flyt til Gellerup. Her er du tæt på byen, studiet, indkøb, idrætsfaciliteter og masser af natur.

Læs mere

Kollegieboliger – med i fællesskabet

Aarhus Kollegiet giver dig en tryg, lækker og moderne bolig, mens du tager din uddannelse – og muligheden for både privatliv og fællesskab.

Læs mere

Delevenlige boliger

I vores store lyse lejigheder kan I bo som par eller familie – eller finde sammen i rummelige bofællesskaber og få masser af fordele og en lav husleje.

Læs mere

Citylejligheder - luksus i to plan

Drømmer I om rene linjer, nyt bad og køkken, egen have og en lys og moderne indretning? Så tjek vores nye citylejligheder – her får I masser af værdi for pengene.

Læs mere

Penthouselejligheder

Du finder Aarhus’ bedste udsigt i Gellerup – nærmere betegnet fra vores nyrenoverede udsigtslejligheder på 6.-8. etage – endda til en overkommelig husleje.

Læs mere

Iværksættermiljø

Har du en iværksætter i maven? I Gellerup finder du Square One – bydelens kreative kraftcenter, der tilbyder sparring, kontor- og værksteds-faciliteter til dig, der har idéerne og ambitionerne.

Læs mere

Sport og fritid

Kan du li’ sport og outdoor-aktiviteter? Så er Gellerup et rent slaraffenland. Her er alt fra klatreklub til MBT-spor og masser af andre muligheder for en aktiv fritid.

Læs mere

Indkøb

Gellerup har et hav af gode og SU-venlige indkøbsmuligheder: Supermarkeder, discountbutikker, indkøbscenter – og så selvfølgelig Bazar Vest.

Læs mere