Lejligheder – familie- og delevenlige

Man behøver ikke at bruge alle sine penge på en bolig for at bo lækkert, centralt og med god plads.
I Gellerup finder du både 2-, 3-, 4- og 5-værelses lejligheder, der egner sig perfekt til fx par, unge familier – og til bofællesskaber.
Er I flere der deles om lejemålet, vil du blive overrasket over, hvor rummeligt og lækkert du kan bo på en SU – endda i cykelafstand til både studiet og Aarhus C.


4-5 værelses lejligheder – plads til at dele
Er I flere, som gerne vil bo sammen, kan I skabe jeres eget bofællesskab i Gellerup. Her finder I lejligheder på fx 4-5 værelser og op til 126 m2, hvor I kan få hver jeres private værelse, en rummelig fællesstue – og selvfølgelig en stor altan. Med andre ord faciliteter, som det kan være svært at få råd til som studerende.

Hos Brabrand Boligforening hjælper vi jer gerne med at finde den rigtige lejlighed til jer og med at tegne en lejekontrakt, som sikrer alle, der flytter ind på adressen.

Er du alene, og vil du gerne bo i bofællesskab? Så er der andre, som allerede har indrettet sig på den måde, og som af og til søger nye roommates. Tjek fx https://www.facebook.com/bofaelleskab/ eller https://www.facebook.com/helhedsplangellerup/

Vil du høre mere om delelejligheder? Så kontakt os:


Brabrand Boligforening
Rymarken 2 8210 Aarhus V.
Tlf. 89 31 71 71
E-mail: udlejning@bbbo.dk

 

Åbningstider:
Mandag - onsdag: kl. 09.30 - 14.00
Torsdag: kl. 09.30 - 17.00
Fredag: kl. 09.30 - 13.00