Aarhus Kollegiet – velkommen til dine bedste studieår!

Aarhus’ nye kollegie er bygget med øje for, at du kan bo lækkert, trygt og moderne – samtidig med, at du bliver del af et godt fællesskab.

Kollegiet består af 14 klynger med hvert deres individuelle udtryk og egne fællesfaciliteter. Så selvom Aarhus Kollegiet har plads til over 350 beboere, når det står færdigt, vil du hurtigt lære beboerne i din egen klynge at kende.  

Udover 1- eller 2-værelses boliger har kollegiet masser af fællesarealer som spisekøkkener, loungeområder med storskærme og studieområder, hvor der er god plads til både samarbejde, brainstorm, hygge og fester.
Aarhus kollegiet har også lækre, moderne uderum, så læsningen – eller festen – også kan rykke udendørs. Klyngerne er bygget omkring en stor gårdhave med hyggelige opholdspladser. På kollegiets tage finder du lækre tagterrasser med drivhuse, hvor du og dine naboer kan dyrke grøntsager og krydderurter.
Kollegiet er klar til indflytning i etaper efterhånden, som det står færdigt – kontakt os og hør, om vi har en ledig bolig til dig.


Værelserne
Kollegiets værelser er moderne indrettet med eget tekøkken, bad og toilet samt smart og fleksibel opbevaringsplads – alt sammen nyt og lækkert. Og som et stort plus har alle værelser egen altan, så du også får dit eget private uderum.
Kollegielejlighederne fås i tre forskellige størrelser alt efter ledighed, behov og prioritering. Type 3 er delevenlig for par: 


Type 1 
1-værelses lejlighed på 35 m2. Indrettet med skabe, køkken med hårde hvidevarer, bad og altan. 
Forventet husleje: 3.250 kr. plus forbrug. 


Type 2 
1-værelses lejlighed på 42 m2. Indrettet med skabe, køkken med hårde hvidevarer, bad og altan. 
Forventet husleje 3.905 kr. plus forbrug. 


Type 3 
2-værelses lejlighed på 50 m2. Indrettet med skabe, køkken med hårde hvidevare, bad og altan. 
Forventet husleje 4.649 kr. plus forbrug. 


Et trygt hjem
Aarhus Kollegiet er et sikkert og rart sted at bo. Alle indgange og hvert lejemål er udstyret med lås og kode. Det samme gælder kollegiets vaskerum, cykelkælder og garage. 


Herudover har hver klynge en kollegietutor – en beboer, der som studiejob har til opgave at tage godt imod nye beboere, arrangere sociale events og hjælpe til med, at beboerne i fællesskab får lavet husorden m.m. 

Brabrand Boligforenings hovedkontor er desuden nabo til kollegiet, så du som beboer har let adgang til os, hvis du har spørgsmål m.m. 


Fællesfaciliteter
Som beboer på Aarhus Kollegiet får du adgang til en lang række faciliteter, der gør det trygt, sjovt og praktisk at være kollegianer: 
Store fælleskøkkener med spiseplads – deles af 14 beboere 
Loungeområder med sofaer og storskærme
Læsepladser – så kan dit værelse være dit frirum
Åbne møderum med whiteboards
Aflåst cykelkælder og garage. 
Lækkert nyindrettet vaskeri


Skriv dig op til Aarhus Kollegiet
Du kan leje Brabrand Boligforenings ungdomsboliger, hvis du er studerende på en ungdomsuddannelse, videregående uddannelse eller erhvervsuddannelse. Alle ungdomsboliger i Brabrand Boligforening udlejes gennem ungdomsboligaarhus.dk. 

De første ungdomsboliger er klar til indflytning, og du kan blive skrevet på venteliste til de næste nu. Har du spørgsmål til opskrivning, eller vil du vide mere om vores ungdomsboliger? Så sidder vores udlejningsafdeling klar til at hjælpe på tlf. 89317171 eller på mail: udlejning@bbbo.dk.