Velkommen til Gellerup – Aarhus’ unge bydel

Gellerup er Aarhus’ dynamiske og mangfoldige bydel. Her er både storbypuls og landsbystemning – og kollegie, bypark, iværksætterhus og bofællesskaber bidrager til, at flere og flere unge vælger at slå sig ned her. Tæt på både centrum og masser af natur.


Billige boliger og alt i cykelafstand

Brabrand Boligforenings lejligheder giver dig mulighed for at bo godt i studietiden – eller når du som ung og evt. ny familie vil bo bynært.
Gellerup har sin helt egen stemning, plads til alle og så mange indkøbs-, idræts-, kultur- og foreningstilbud, at der altid er noget nyt at gå på opdagelse i.


Her er også daginstitutioner, kirke og borgerservice, der gør Gellerup til sin egen by i byen – samtidig med, at du er tæt på Aarhus Centrum. For som ung beboer i Gellerup kan du gå eller cykle til det meste – og ellers er der gode busforbindelser lige uden for døren.


En bydel i forandring

I Gellerup er der gang i rigtig mange nye ting, og udviklingen fortsætter i de kommende år. Blokke er revet ned, nye moderne boligtyper er opført og mere er på vej. Kommunen har fornyligt opført Blixen – et arkitektonisk spændende kontorhus, der også rummer restaurant, café, nærpoliti og kontorfællesskab. Der er også et nyt sports- og kulturcampus på vej med bl.a. bibliotek, bevægelseshus og samlingshus – og så er letbanen på tegnebrættet.


Med de gennemgribende forandringer er bydelens miljø også i forandring. Det afspejler sig målbart i en høj grad af tryghed og i beboere, som er stolte af deres bydel.


Fra Gellerup er der …
5 km til Banegården
5 km til Godsbanen
7 km til Havnebadet
5 km til VIA University College
5 km til Danmarks Medie- og Journalisthøjskole
5 km til Aarhus Universitet
2 km til Brabrandstien

Har du spørgsmål til om Gellerup og Brabrand Boligforenings lejeboliger er du altid velkommen til at kontakte os:


Brabrand Boligforening
Rymarken 2 8210 Aarhus V.
Tlf. 89 31 71 71